square facebook 1

Puhelin: 0440 661024
Sähköposti: info@marjatilatakkula.fi

Mansikan itsepoiminta


Itsepoimintapäiviä järjestämme yleensä viikonloppuisin, mutta sopimuksen mukaan  itsepoimintaan pääseee myös muinakin viikonpäivinä.
 
Muistathan ennen kuin tulet poimimaan:
 
  1. Varaa mansikan itsepoiminta hyvissä ajoin etukäteen, joko puhelimitse soittamalla, tai voit lähettää tekstiviestillä varaustiedustelun. Itsepoimintavaraus astuu voimaan vasta kun olemme vastanneet tiedusteluusi.
 
  1. Ennen kuin varaat ajankohdan mansikan itsepoimintaan, mieti kuinka paljon haluat poimia marjoja. Näin siksi, jotta voimme varata sinulle tarpeeksi poimittavia marjoja.
 
  1. Voit poimia omiin sankkoihin, mutta meiltä voit myös lainata keräyskoreja mansikan itsepoimintaan. Kotiinkuljetukseen voit ostaa pahvisia marjalaatikoita.
 
  1. Kun tulet pellolle, ilmoittaudu talonväelle. Ennen mansikan itsepoimintaa omat tyhjät sangot punnitaan, ja saat myös opastuksen poimintapaikalle sekä poimintaohjeet. Poiminnan päätyttyä noudata ohjeita, kuinka merkitset poiminnan lopettamispaikan.
 
  1. Poiminnan päätyttyä siirry punnituspaikalle, jossa punnitaan marjat sekä suoritetaan maksu.
 
  1. Varaukset ovat sitovia. Kuitenkin jos et pääse tulemaan poimimaan sovittuna ajankohtana, ilmoitathan siitä viimeistään poimintaa edellisenä aamuna.
 
Maksuvälineenä meillä käy käteinen sekä pankkikortti.
Varaukset soittamalla ja tekstiviestillä numerosta: p. 0440 661024

Yhteystiedot

Teerivaarantie 73
88670 Juurikkalahti
Puhelin: 0440 661024
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olemme myös facebookissa